info@uplift.com +44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London W1 ECH UK

Hoe kies je het perfecte cadeau

Hoe kies je het perfecte cadeau voor het volgende feestje dat je bijwoont?
Er zijn vele soorten van partijen die je zou bijwonen en brengen een geschenk, hetzij voor de gastheer of de eregast.

Hoe kies je het perfecte cadeau

Voor evenementen zoals een verjaardagsfeestje, een bruiloft, bruids, of baby shower, is het gebruikelijk om gift items meer persoonlijke, en vaak van een register, omdat de partij is uitsluitend gewijd aan het vieren van een persoon of paar. Winkelen van een register elimineert het giswerk uit van wat de vlaag van eer is in behoefte aan. Geschenk registers zijn vooral handig als u niet beschikt over een nauwe persoonlijke relatie met de eregast.

Hoe kies je het perfecte gastvrouw cadeau of eregast cadeau voor het volgende feest dat je bijwoont!
Bruiloft geschenken worden meestal opgeslagen voor de bruids douche weer winkelen uit een register, voor de huwelijksceremonie en receptie, een hartelijke kaart met contant geld of cheque is de meest voorkomende geschenk. Hoeveel een geschenk voor een bruiloft is volledig gebaseerd op uw eigen persoonlijke financiën en hoe dicht je bent met het nieuwe paar. Op zijn minst raad ik 50 dollar per persoon aan, om tenminste de kosten van de maaltijd te dekken. Een koppel zou dus minstens $100 moeten geven.

Een geschenk voor de gastvrouw is iets heel anders dan een geschenk voor de eregast. Het geschenk van de gastvrouw is slechts een bedankje aan de persoon die een feest of bijeenkomst organiseert. Een gastvrouw geschenk mag niet persoonlijk zijn en volgens de etiquette regels, moet een item dat kan worden gebruikt op de huidige partij of een toekomstige onderhoudende zonder te trekken de gastheer uit de buurt van hosting taken.

Wat betekent dit?

Een veel voorkomend geschenk voor de gastvrouw zijn verse bloemen, tenzij je verse bloemen geeft in een vaas die al gevuld is met water – neem geen boeket bloemen mee. Waarom? Het dwingt de gastheer te stoppen met wat hij aan het doen is, een vaas te zoeken en de bloemen te schikken voordat hij ze op het feest neerzet. Dit geschenk is nu het belemmeren van hun gastvrouw taken in plaats van te helpen.

Een andere gastvrouw geschenk dat u wilt vermijden is vers voedsel, tenzij u specifiek werd gevraagd om het te brengen. Als je een zelfgemaakte cake als een geschenk van de gastvrouw te brengen, zal de gastheer zich verplicht voelen om de taart te dienen op het feest. Als je op het feest aankomt, zijn de menu’s, de voorbereiding van het eten en de opstelling al beslist en uitgestippeld. Dus, hoewel zelfgebakken cake heerlijk klinkt, is het meer een belemmering voor de gastheer.

Nu we weten welke geschenken we beter kunnen vermijden, wat zijn dan wel geschikte geschenken?

Fles wijn
Plaatskaartjes
Onderzetters
Geschenkmanden
Wijnopener
Kaarsen
Houten snijplank
J-Line staande lampen

Enz

Een fles wijn. Sommige mensen vinden dat een fles wijn de gastheer dwingt zich verplicht te voelen de wijn op het feest te serveren. Mijn ervaring is dat iedereen van een goede fles wijn houdt. De gastheer kan de wijn gewoon in de keuken zetten en er later over nadenken, of hem op de drankentafel zetten en de gasten laten kiezen uit de beschikbare drankenselecties. Wijn is gemakkelijk te pakken, zowel rood als wit werk voor de meeste partijen. Als de gastheer geen wijndrinker is, kunnen ze het gebruiken om te koken of gewoon opnieuw schenken op het volgende feest dat ze bijwonen.

Wijnfles Katoen en Vlas

Katoen en Vlas toont een fles wijn gewikkeld in een theedoek die heel mooi is. Het verpakken van de fles in een theedoek voegt een tweede nuttig geschenk toe voor de keuken, en laat de gastheer of gastvrouw weten dat het geschenk bedoeld is om later van te genieten.

Houders voor plaatskaartjes. Zijn een must voor de liefhebber, gepland zitten diners. Geschenk uw gastheer naamkaartjes die kunnen worden gebruikt over en weer. Maak een kleine bundel met voorgesneden kaarten en viltstiften, zodat de gastheer met de hand geschreven naamkaartjes kan klaarleggen voor de gasten van het evenement. De Black Marble Cube Place Card Holders van Pottery Barn zijn elegant en eenvoudig.

Zwarte marmeren kubus plaatskaarthouders

Onderzetters. Onderzetters zijn een van die items die je bezit, maar nooit geld uitgeven aan een mooie set, dat is waarom het een prachtige gastheer geschenk. Bestel handgemaakte onderzetters van Esty om een lokale kunstenaar te steunen, en verblijd uw gastheer met een geschenk dat ze zeker zullen gebruiken op elk feest of bijeenkomst.

Ik ben geobsedeerd door deze gedroogde citroenen, acryl onderzetters op Etsy. Ze zijn fris, licht, en laid back. De verschillende fruitkleuren passen bij verschillende inrichtingen.

Schalen zijn een eerste levensbehoefte in de keuken, maar als gastvrouw heb je er nooit genoeg. Het is een van die dingen waarvan je weet dat je ze nodig hebt, maar die je nooit voor jezelf koopt. Dit is waarom het de perfecte gastvrouw geschenk. Tenzij je het exacte patroon of de stijl in de keuken van de gastvrouw kent, is het het beste om voor meer eenvoudige ontwerpen te kiezen. Hier zijn er een paar waarvan ik zou willen dat ze in mijn keuken stonden.

Deze serveerkommen van Pottery Barn zijn eenvoudig maar toch verheven met het ontwerp op voet en zouden gemakkelijk passen in elke keukeninrichting.