info@uplift.com +44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London W1 ECH UK

Moose Bar XXL Sportpaleis

Moose Bar XXL Sportpaleis

Het Antwerpse Sportpaleis is elk jaar het toneel van een ongekend feestelijk spektakel, waar schnaps en jägerbombs rijkelijk vloeiden. De jaarlijkse editie van ‘MOOSE BAR XXL,’ is een evenement dat begon als een pop-up, maar uitgroeide tot de meest gewaardeerde après-ski-belevenis in Vlaanderen.

De Grootste Après-ski-Party van het Land

Ondanks de lonkende lente, was daar op zaterdag in Antwerpen weinig van te merken. Het Sportpaleis werd omgetoverd tot het grootste après-ski-feest van België, waar maar liefst 17921 feestgangers zich in hun beste lederhosen hulden en zich voor één avond en nacht in een authentieke skihut waanden – exclusief de dure skipas, maar inclusief de meest foute deuntjes.

Waar normaal gesproken een podium staat voor de grootste wereldsterren, stond er nu voor een weekend een draaitafel klaar om 18.000 lederhosen te laten dansen op foute plaatjes. Moose Bar XXL tovert voor het zesde jaar op rij het Antwerps Sportpaleis om tot een houten chalet. Tussen de après-ski-meezingers door werden de gasten verrast met onder andere optredens van Natalia, Christoff en X-session.

 

Het succes was dit jaar zelfs zo groot dat er voor het eerst een tweede avond werd toegevoegd. Zo werd op vrijdag 2 en wordt ook op zaterdag 3 februari ‘s lands grootste concertzaal omgebouwd tot een winterse chalet.

Op vrijdagavond ging de eerste avond van ‘Moose Bar XXL’ van start met uitbundig dansen, springen en zingen tot in de vroege uurtjes. “Een kwartier lang hits afvuren op het publiek is een waar feest als artiest. Zeker wanneer iedereen voortdurend meezingt en je ziet dat ze ervan genieten. Maar het is absoluut hard werken”, verzekert Christoff tot slot. Natalia betrad vrijdagavond voor het eerst het podium van de Moose Bar. Ze blikt daarbij met plezier terug op haar eigen feestjaren. “Zelf stond ik als twintiger en dertiger uitbundig te feesten in een après-skibar na een dag op de latten, en dat ging er stevig aan toe”, lacht ze. “De Moose Bar bootst dat concept nu een beetje na en brengt die ervaring naar België, zonder dat mensen ervoor op reis hoeven te gaan”, voegt ze eraan toe.

Moose Bar: Van Pop-up tot Begrip

Met inmiddels zes pop-uplocaties verspreid over verschillende Vlaamse steden, en ook opAlpe d’Huez in Frankrijk is de Moose Bar uitgegroeid tot een begrip in feestend Vlaanderen. Yves Smolders is de drijvende kracht achter dit fenomeen. Deze ondernemer en tevens zaakvoerder van de succesvolle danstempel Versuz, kwam zeven  jaar geleden op het idee om een pop-up après-ski-evenement te organiseren. “Zelf ben ik een grote skiliefhebber, dus het idee om een skihut na te bouwen was nooit ver weg. Mensen gaan vaak maar één week per jaar skiën. Het leek me een fantastisch idee om die sfeer ergens voor een langere periode tot leven te brengen.”

Het eerste jaar beschouwt Smolders als een bescheiden succes. Pas in de jaren die volgden, kwam het concept in een stroomversnelling terecht. Er volgde zelfs een podium op Tomorrowland, en de Moose Bars vonden al snel hun weg naar verschillende grote steden in Vlaanderen. Voor het komende jaar streeft Smolders naar negen pop-uplocaties en hoopt hij internationaal uit te breiden. Hij zet alvast de eerste stappen op Tomorrowland Winter, waar de bar binnenkort zijn eigen podium zal hebben.

Smolders is geen onbekende in de entertainmentwereld, maar de organisatie van de XXL-editie bleek ook voor hem een uitdaging. “Het voordeel van het runnen van een discotheek is dat alles al aanwezig is om een feestje te bouwen. Wanneer je iets groots op een nieuwe locatie organiseert, moet je helemaal opnieuw beginnen. Licht, geluid, opbouw… Over alles moet opnieuw worden nagedacht. Het is een arbeidsintensieve ervaring, maar wel een die veel voldoening geeft.”

Het succes van de Moose Bar XXL Sportpaleis editie op zaterdag krijgt zeker een vervolg. “Natuurlijk willen we het concept niet uitputten, maar we hebben zeker plannen om van de Moose Bar XXL Sportpaleis editie een jaarlijks terugkerend evenement te maken. De exacte datum daarvoor maken we binnenkort bekend.”

DJ Tom Cosyns en de Epische Feesten in Het Sportpaleis

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2024 zal DJ Tom Cosyns samen met andere resident DJ’s en een scala aan artiesten uit zowel binnen- als buitenland het Sportpaleis in Antwerpen in vuur en vlam zetten. Deze epische feesten zullen de tempel van de muziek omtoveren tot een bruisende après-skistube, compleet met top nationale en internationale artiesten, en uiteraard de ondertussen legendarische MOOSE BAR-residents. De vorige edities van deze feesten waren al een groot succes, met optredens van onder andere Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak, Cascada, Snollebollekes, Lorenz Buffel, Tobbee, en onze goede vriend DJ Ötzi. En het goede nieuws is dat deze geweldige muzikale line-up wordt voortgezet bij de komende editie. De organisatoren beloven opnieuw een onvergetelijk spektakel!

Een Unieke Beleving

De epische feesten in het Sportpaleis beloven een unieke beleving te worden voor iedereen die van muziek, feesten, en entertainment houdt. Met DJ Tom Cosyns aan het roer en een line-up van topartiesten, is het evenement een must-see voor feestgangers van alle leeftijden. Of je nu houdt van de hits van Willy Sommers, de opzwepende beats van DJ Paul Elstak, of de energieke performances van Snollebollekes, deze feesten hebben voor ieder wat wils.

Internationale Sterren

Een van de meest opvallende aspecten van deze epische feesten is de aanwezigheid van internationale sterren. DJ Tom Cosyns en zijn team hebben de handen ineengeslagen met bekende artiesten van over de hele wereld om ervoor te zorgen dat het Sportpaleis op zijn grondvesten zal trillen. Met de toevoeging van namen als Cascada en DJ Ötzi, wordt de lat nog hoger gelegd voor wat betreft de internationale allure van dit evenement.

De MOOSE BAR-Residents

Naast de internationale sterren is er ook aandacht voor lokale talenten. De MOOSE BAR-residents hebben al bewezen dat ze de sfeer kunnen verhogen en het publiek kunnen laten dansen op de beste beats. Deze getalenteerde DJ’s weten als geen ander hoe ze een feest moeten bouwen en zullen ook tijdens deze editie van de epische feesten garant staan voor onvergetelijke momenten.

Een Traditie van Succes

Deze epische feesten hebben inmiddels een traditie van succes opgebouwd. De voorgaande edities waren stuk voor stuk uitverkocht en lieten een diepe indruk achter bij de bezoekers. De combinatie van een geweldige line-up, een unieke sfeer, en de beste muziek zorgt ervoor dat dit evenement jaar na jaar een groot succes blijft.

Tickets en Praktische Informatie

Wil je deel uitmaken van deze onvergetelijke ervaring? Zorg er dan voor dat je op tijd je tickets voor Moose Bar XXL Sportpaleis bemachtigt. De vraag naar tickets is altijd hoog, dus wacht niet te lang. Tickets zijn te koop op de officiële website van het Sportpaleis en bij geselecteerde verkooppunten. Wees er snel bij, want dit is een feest dat je niet wilt missen!

  • Datum: Vrijdag 2 en zaterdag 3 februari
  • Locatie: Het Sportpaleis, Antwerpen
  • Tickets: Verkrijgbaar op de officiële website van Het Sportpaleis, via moosebar.com en geselecteerde verkooppunten

De epische feesten met DJ Tom Cosyns en zijn team beloven opnieuw een hoogtepunt te worden in het Belgische uitgaansleven. Met een line-up van nationale en internationale topartiesten, een bruisende sfeer, en de MOOSE BAR-residents die de beats verzorgen, is succes verzekerd. Zorg ervoor dat je erbij bent op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari in het Sportpaleis in Antwerpen. Mis deze unieke beleving niet!

Moose Bar XXL 2024: De Grootste Indoor Après-ski Party van het Jaar

Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond vol polonaises, halve liters bier, lederhosen en de perfecte après-ski vibe? Goed nieuws! De traditie blijft in ere, want Moose Bar XXL komt in 2024 weer naar het Sportpaleis.

Een Feest voor 18 jaar en Ouder

Houd er rekening mee dat de minimumleeftijd om dit evenement bij te wonen 18 jaar is.

Twee Dagen van Ongekend Plezier

Wanneer de grootste Moose Bar van het land op het punt staat om uit haar voegen te barsten, nemen we maatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal van links naar rechts kan springen en polonaises kan vormen in het hele Sportpaleis!

Daarom hebben we alle artiesten gevraagd om ook op vrijdag hun beste prestaties te leveren! Jawel, dit betekent een extra dag Moose Bar XXL op vrijdag 2 februari 2024 in het Sportpaleis Antwerpen!

Moose Bar XXL Sportpaleis

Twee Feestavonden om van te Genieten

Twee avonden vol dansen, schansen, springen en zingen tot in de vroege uurtjes! Met topartiesten zoals Marco Mzee, Felix Harrer en nog vele andere artiesten (die we momenteel nog niet mogen aankondigen), wordt Moose Bar XXL hét heetste feest van het jaar! En jij en je vrienden kunnen er natuurlijk ook weer bij zijn (misschien kunnen ze op vrijdag plots wél mee!)

Moose Bar XXL vindt plaats op vrijdag 2 februari of zaterdag 3 februari in het Sportpaleis!

Bestel Je Tickets Nu!

Zorg ervoor dat je je tickets voor Moose Bar XXL Sportpaleis op tijd bestelt en alvast je lederhosen en dirndls uit de kast haalt. Wij zorgen voor de halve liters, geweldige dansmuziek en natuurlijk een overvloed aan confetti, vlammen, vuurwerk en vooral onbeperkt veel plezier! De traditie leeft voort, en deze onvergetelijke, bijna legendarische, en grootste indoor après-ski party van de lage landen keert opnieuw terug naar het Sportpaleis!

Een Bruisende Après-skistube op Zaterdag 3 Februari

Op zaterdag 3 februari wordt het Sportpaleis omgetoverd tot een bruisende après-skistube met top nationale en internationale artiesten, en natuurlijk de ondertussen legendarische MOOSE BAR residents! Bij vorige edities waren artiesten zoals Kate Ryan, Willy Sommers, DJ Paul Elstak, Cascada, Snollebollekes, Lorenz Buffel, Tobbee, Mickie Krause, Die Atzen en onze vriend DJ Ötzi ongeëvenaard, en deze trend zal zeker worden voortgezet bij de editie van 2024.

Herinneringen Aan Vorige Edities

Herinner jij je de skiliften, de centrale bars op het middenplein, de meterslange toog, de halve liters bier en bijbehorende shotjes, de polonaises, de links-rechts-dansen of het Moose Bar dans team? Of weet je ’toevallig’ niets meer? De volgende keer wordt het nog ’toller’, zotter en spectaculairder! Kortom, dit is de après-ski avond die je niet mag missen, want dit wordt hét feest van het jaar in het Sportpaleis! Hier gaan we weer “viel spass machen”!